Valborgs!

Idag är det valborgs, och först ska jag och emma baka sen ska vi sälja sen ska vi vara massor med folk hos mig och grilla, och blir det för kallt får vi väl gå in;)
Igår var det tjejkväll, jag gick men Anna, Anna, Emma i, Tobba och Simon. Det var trevligt men jag köpte inget för att jag sparar till Frankrike. Nu är det riktigt nära tills vi far!! riktigt läskigt men kommer säkert bli skit kul!


ojoj!

oj vad jag har varit dålig alltså! på måndag far jag till Frankrike med bea och emma och resten av dom som ska iväg då:D
kommer säkert bli roligt men just nu känns det bara grymt läskigt!

Ursäkta mig!

Jag har varit hel kass på att uppdatera, men det har varit både så mycket och just nu tycker jag bara att det är jobbigt att uppdatera så jag tänkte att om jag tar det lite lugnt och inte skriver så mycket kanske jag blir sugen igen!

Jag ska ialla fall snart ut och springa!

Kåbdalis

Nu ska jag Anna, Emma och Peter åka till kåbdalis och åka snowboard! Det har varit så fullt upp att jag inte hunnit skriva;) men får berätta allt senare:)

Ute

Har varit ute och inte haft tid att sitta på datorn, tog kort igår kan lägga upp det någon annan dag för nu är jag trött!:)

Men vet ni vad, Anna och Emma for hem en dag tidigare så dom kommer hem ikväll!:D:D:D Jag blev grymt glad när dom sa det!!:)

Anna och Emma<3

Har nyss pratat med mina flickor, på telefon det känns som att dom har varit borta i evigheter! Men dom kommer hem på söndag så nu närmar det sig!:D som jag längtar, känns verkligen som att dom varit borta hur länge som helst!:)


Jag har även pratat lite med anna nilsson men det gick inte så bra, funkade inte riktigt men hon hadedet då bra i alla fall!:D

Långfredag = Långfredagsnappet!

imorgon är det långfredagsnappet och då ska jag minsann vinna alltså! var jätte nära en gång för flera år sen men sen när det typ var 10 minuter kvar fick min farbror upp en större! himla otur men jaja..

April, april!

Jag och jocke har lurat mamma och det var grymt roligt kunde inte riktigt  hålla mig för skratt, vi har filmat allt så vi får se om jag kanske lägger upp den;)

RSS 2.0