Beatrice 16 år!

Emma och Peter, så sööta!!
Emma, Bea och jag <33

Cool Jim äter kniv!;)

Äntligen Lov och Annas födelsedag!

Så först och främst GRATTIS ANNA!!! :D 
Och sen så är det lov nu och idag har vi typ bara varit på musikal och den var grymt bra! väldigt roligt alltså! Men nu ska jag bara njuta av lovet! så tjingiling!


Lyckliga jag som säger grattis till Anna!:D

1 dag kvar!

sista dagen imorgon, och då ska vi på musikal på christina skolan, riktigt roligt!:D 
Har även mejlat bokanalysen till Kicki nu och jag fick vg på so:n så allt känns jättebra, förutom att efter lovet är det beep-testet och jag har inte tränat min kondition sen i somras på grund av förkylningar, och jag vet att om jag cyklar  nu så får jag ont i halsen men ska ändå göra det imorgon, ska köra sten hårt!

Bea sa idag att hon ska lägga upp bilderna sen i lördags idag så då kan jag ta dom snart;)

Lov

Nu närmar sig lovet med storm steg! bara kvar att skriva bokanalys sen är det minsann lov alltså, och som jag längtar! längtar även efter att Emma och Anna ska komma hem från SM så att vi kan ha lite skoj! Men först ska bara båda vinna sen kommer dom!:D


Inte den bästa bilden men dom bästa på bilden;) hahah så rolig jag är!

Saknar ju så klart Anna också men hon ska ju vara i Spanien ett tag till och bara mysa och sola, men inte bli för brun! hahah



Sjukt kul!

Det var sjukt roligt igår hos Bea, massor med folk, massor med fika och massor med skratt. timmen när man skulle släcka alla lampor lekte vi mörker kurragömma det var så grymt läskigt jag släppte aldrig Emma. och i bilen på hemvägen var jag så övertrött att jag typ skratta hela vägen! tyvärr glömde jag ta med mig kameran men kan sno några från bea sen;)

Men nu ska jag gå upp och äta:)

Pusspusss!

Lördag

Har varit med Anna på staden idag, och ikväll ska jag till Bea och gratta hon lite grann och fika!:D

Igår var det väldigt trevligt och mysigt, först skoterutflykt, sen for vi till mig och hade lite tjejsnack;) väldigt väldigt trevligt!:)

Trött!!

Är grymt trött och på dåligt humör för att jag var vaken så länge igår! INTE värt det! även om det var bra men är typ död nu!

Men jag är grymt glad för att jag får sommarjobb!!!! hoppas bara att det är första perioden annars vet jag inte om jag tar! för jag ska minsann till Skellefteå, men får jag på hifton kan det ju ändå gå om man kan jobba in och så men vill ändå ha första!:)

Har suttit och pluggat nu, känns faktiskt som att jag kan det ganska hyfsat, och det är grymt skönt alltså!:)


Skellefteå förra året! galet kul, alltid glad där!:)

Cougar Town

ska vara vaken bara så att jag precis kan se cougar town, men börjar känna att ögonlocken börjar bli tunga men ska kämpa! 
Även idag har jag fått sitta och plugga, hatar det verkligen längtar så efter lovet! behöver det nu har varit så fruktansvärda veckor efter  lovet när det handlar om läxor och sånt då såklart:)
Nu ska jag bara fixa nå saft till imorgon, när vi har nationella i engelska skriftligt!

...

Har faktiskt plugga ända sen jag kom hem men det var jag väl tvungen ska även plugga mer efter maten men nu tog jag en paus... Men jag pluggade ju faktiskt inte något i helgen så kass jag är alltså, kan ju bara säga att det kommer bli en äckligt tung vecka och jag kommer inte ha tid med mycket dator och som tur var är det ju bara en halv vecka sen och så lov som jag längtar!!
Behöver det verkligen veckorna nu efter lovet har varit ruttna så grymt jobbiga!

Skola igen

Så fort gick helgen, har inte ens hunnit uppdatera och än så länge har jag inte ens hunnit plugga! ojoj
Men det jag har hunnit är gratta Ida, Va hos Anneli, Köra skoter och vilat upp mig, plus lite till då men orkar inte skriva allt:)

Har fortfarande inte riktigt orkat ta tag i bloglovin än heller funderar om jag ska börja om helt och hållet eftersom att jag typ inte har tid just nu och typ inte orkar heller;)

Jaja, nu ska jag försöka bli klar på¨datorn så snabbt som möjligt så jag kan hitta på nå med Jocke:)

Helg

Äntligen helg, som jag har längtat, är helt slut i kroppen, men även om det strider mot mitt motto så kommer jag att vara tvungen att plugga under helgen, och även om det känns jobbigt så är det nödvändigt!

har markerat massa inlägg som lästa på bloglovin fast jag inte har läst dom och som börja om;)

Fullt upp!

Jag vet att jag verkligen inte har varit bra på att uppdatera just nu men har så himla mycket att göra! Idag har vi varit med skolan på valls, vi åkte madrass och jag är helt slut nu! Så jag ska ta och sätta mig och se bebisarnas vetenskap som vi har spelat in, har redan sett det en gång men det är så intressant så jag sk se det igen!:D

I förr går var jag och såg lilla Tess, så underbart söt, skulle vilja vara med hon hela tiden! På lördag fyller Ida år så då ska jag dit med en present annars tror jag att helgen kommer vara ganska lugn, ska försöka göra lite om andra världskriget om jag ska kunna behölla mitt vg, hoppas att jag klarar det!

Ursäkta mig!

har inte hunnit skriva kom hem typ halv sex på söndag och då läste jag tills jag sov och samma sak igår men nu har jag då läst ut den!:D

Men vet ni vad som hände på söndagen? Jag berättar Camillas mamma ringde och sa att hennes syrra hade åkt in till bb och 10 över 3 fick hon sin lilla flicka! så sjukt kul! Har hon kommit hem idag ska jag försöka få mamma att vi ska fara dit! Men direkt efter skolan ska jag och emma in till stan och då ska jag köpa till Annelis flicka och till Ida som fyller 8 på lördag men nu ska jag på skolan!
Jag har shoppat hur mycket som helst i Umeå!

Puss Jenny

..

Nu ska jag bara snabbt skriva ett litet inlägg..
Jag och Jocke har varit på hifton så jag ska göra mat nu, sen blir det plugg för hela slanten (inklusive att läsa då) sen ska jag packa ska nog ta bussen kvart i 3 imorgon till Camilla!:D

får se om jag hinner uppdatera nå mer men ska försöka!

Stolt flicka!

Har verkligen varit duktig idag! det enda jag ahr gjort förutom att plugga och läsa och såklart att sitta på datorn ett litet tag, är sit-ups och ätit!
Dom som känner mig vet att jag inte alls är bra på att plugga så visst har jag varit duktig?

Mat

Har pluggat på ganska bra på genetiken, jag tror att jag kan allt så bra det bara går nu, håll bara tummarna imorgon så får vi hoppas att det ska gå bra!

Däremot vet jag inte riktigt hur jag ska hinna läsa ut tusen stålande solar till på tisdag och jag började idag.. men jag måste hinna, jag får helt enkelt ta mig tid!


Kommer verkligen sakna den här klassen när vi går ut.. Men samtidigt längtar jag så mycket efter sommaren, ett stort dilemma..

Eclipse!

såg precis teaser trailern till den, var bara 11 sekunder men ändå så sjukt bra! på fredag kommer hel trailern, längtar!!!

på tal om banan, så har jag sjukt mycket träningsvärk i benen och rumpan! både skönt men grymt jobbigt..

Oh jag är så GLAD nu längtar jag så grymt mycket till på fredag!
Men nu är det så att även denna dag måste bestå av hårt plugg så det är lika bra att sätta igång med en gång, ska bara göra sit-upsen före..


Jag har faktiskt pluggat!:D

är typ stolt.. hahah nä men jag har faktiskt pluggat ganska mycket och det är dessutom på so:n som jag hatar så grymt mycket:)

gick väl sådär på hifton var lite extra trött efter skidpasset på gympan idag det var väldigt jobbigt..
Men det värsta är att jag måste börja DRICKA ägg innan vi far och tränar för jocke gjorde det sist ( och även idag då ) och sa att det kändes riktigt bra och att om han skulle ta 60 idag på bänkpress skulle jag vara tvungen att börja dricka det, han hade det kämpigt sist med 55 och idag tyckte han att det gick lätt med 60. så nu har jag inget val:)
längtar så grymt mycket efter sommaren och skellefteå!

Såklart

Tror ni att jag pluggade igår? exakt jag är så kass! pappa sa ska du följa till zack och nelly och jag bara och jag struntar i läxan.. dom var inte hemma först men då for vi till simon, ida och kajsa typ en halvtimme sen for vi tillbaka och kom hem först kvart i nio så då la jag mig typ direkt..
men det värsta är ändå att jag förmodligen inte kommer att göra något idag heller för först ska jag hämta en bok hos anna sen ska jag på hifton och träna, så skippar det förmodligen idag också. för att fria tiden jag har nu sitter jag ju på dator! Ibland är jag bara så dum!



Skola

Nu är skolan igång igen, och det var inte precis med nån lättstart, men jag överlever nog har ju ändå överlevt typ 11 år så typ 10 veckor till borde vara lungt.. Imorse på franskan sa Milla att det är 3 och en halv vecka till påsklovet och efter det är det 3 veckor till vi ska till Frankrike och efter det 3 veckor till sommarlovet och där är det lite lediga fredagar innan och så;)

Nu är både middagen och sit-upsen checkade så nu återstår bara plugg och läsa alla bloggar såg att Kenza bland annat hade 20 nya inlägg, spännande;)

Ser ni att det funkar att gör stycken igen!:D

Hemma

Nu är jag hemma igen, vi åt pizza hos mormor och jag känner mig så grymt tjock efter det här lovet alltså har tp ätit hur mycket fika som helst och varit för sjuk för att kunna göra sit-upsen varje dag.. men men nu ska det normala börja om igen;)


Min fina mormor<3

Skötningen

Ja det gick väldigt bra igår, var roligt även om jag somnade lite då och då och anna fick vara själv vaken..
Men det värsta var när vi var så sjukt rädda för deras katt i början men sen så blev den bara mysig och sov lite med mig:D
Idag ska nog hel familjen ta och fara och hälsa på mormor. Och imorgon börjar skolan:(

har fortfarande inte orkat lägga ut några bilder..

Rubrik

ännu en dag med sol, hela mitt humör höjs när vädret är på topp;)
Igår efter jg, for vi till Karin och såg lets dance, vi gjorde fruktsallad och blev väldigt sugna på att dansa;)
Ikväll ska ju då jag och anna sköta som sagt..

SOL!

Jag älskar solen så sjukt mycket, och nu när den har börjat värma lite i ansiktet är ju helt underbart! Idag har jag varit ute och lekt i snön med Anna och Ponte, vi får se hur det blir om dom kommer tillbaka nå igen innan jag ska på stan  med Jocke, han ska byta några presenter han inte kunde ha.
Imorgon ska jag och Anna sköta några andra barn än vi brukar sköta, ska blir lite spännande..

Hifton

Har varit på hifton idag och det gick faktiskt jättebra.. innan det låg jag ute och njöt av solen!
Det hemliga jag gjorde var ett överraskningskalas till milla!:D berättar sen ska äta nu!

Hemlighet!

Ikväll ska jag göra något hemligt!;)

Lov

Vad ska man göra när man har lov? Jag ligger typ alltid bara och ser på nå tv som jag egentligen inte tycker är särskilt bra.. Man gör ju förstås saker på kvällarna men vore det inte smartare om man gjorde saker på dagarna också? Visst gör man saker vissa dagar men jag tycker att det för det mesta bara blir att ligga inne och vara uttråkad..
Vad gör ni på loven?

RSS 2.0